Un pasager al companiei Lufthansa a facut atac de cord. El a fost salvat pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni

[ad_1]

Miercuri, 19 octombrie, Serviciul de Asistență Medicală al Aeroportului Internațional Henri Coandă București a reușit din nou să intervină cu succes și să salveze viața unui psager în vârstă de 36 de ani. Acesta se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Lufthansa, care efectua un zbor pe pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:13, la bord urcand un echipaj medical al aeroportului, acesta reuşind să stabilizeze pasagerul, care suferise un atac de cord. Conform procedurilor specifice, la aeronavă a fost chemat și un echipaj SMURD; acesta a preluat pacientul și l-a transportat la spital. Avionul urmează să își continue zborul către Frankfurt. Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiţii normale.
„Faptul că, în situații de urgențe medicale, piloții aeronavelor care survolează regiunea sud-est europeană aleg să aterizeze la Otopeni vine să dovedească încă o dată profesionalismul și dedicarea echipei medicale și personalului de sol al aeroportului CN Aeroporturi București”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Articolul Un pasager al companiei Lufthansa a facut atac de cord. El a fost salvat pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link