Mesajul primarului general de ziua orasului care, candva a fost innobilat drept „Micul Paris”

[ad_1]

„Bucureștiul împlinește astăzi 563 de ani de la prima atestare documentară.

Iubesc acest oraș pentru  istoria sa, pentru clădirile și monumentele care s-au încăpățânat să reziste veacurilor și vremurilor, nu de puține ori nemiloase. Îmi place acest oraș pentru că mustește de viață în zilele și serile de vară când străzile sunt deschise.

Teatrele, parcurile monumente istorice, Delta din inima orașului, cafenelele și ceainăriile sunt doar câteva dintre atracțiile care dau farmec Capitalei.

Mai presus de toate însă, Bucureștiul este casă pentru milioane de oameni indiferent de rădăcinile lor, de vârsta, de sex, de religie sau de convingeri. Ei sunt cei care muncesc aici zi de zi și care merită astăzi urările de ”La mulți ani!”.

Sper ca împreună să reușim să transformăm Capitala României în ceea ce ne dorim cu toții să fie: un oraș prietenos, dezvoltat în armonie cu trecutul, în care să ne dorim cu toții să trăim”.

Mesajul a fost transmis marți, 20 septembrie, la ceas aniversar, de primarul general al capitalei, Nicușor Dan.

surse foto: Nicușor Dan, Dan Dușescu, Bucureștiul de Altadata/Facebook

Articolul Mesajul primarului general de ziua orasului care, candva a fost innobilat drept „Micul Paris” apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link