Machete interesante cu masini istorice si moderne (P)

[ad_1]

Lumea kit-urilor de obiecte miniaturale pe care le puteti construi singur nu este doar captivanta, ci este si vasta si plina de noi tehnici si abilitati pe care le puteti invata. Machetele de masini fac parte din aceasta lume si sunt mai mult decat niste jucarii, asta este sigur.  

Pasionatii de machete auto pot aduna toate piesele Aro 240 de la magazinulcolectionarului.ro. Un abonament Revista ARO 240 pachetul nr. 27 – nr. 112, 113, 114, 115 garanteaza toate piesele necesare pentru a completa acest model apreciat foarte mult la timpul sau!

Inginerii companiei Aro au proiectat Aro 24 pe o a doua platforma. Primul model din serie, Aro 240, a fost lansat in 1972 si a fost urmat de modelele 241, 242, 243, 244, 246, 263, 264 si 266, adica versiuni diferite ale modelului de baza. Modelele Aro 24 aveau 2, 3, 4 sau 5 usi, unele erau decapotabile; erau ambele vehicule pe benzina si diesel, cu tractiune integrala sau nu. Aro 264 era destinat pietei americane si avea un ampatament crescut, marit de la 2350 la 2600 mm. Aro 24 urma sa fie produs pana in 2006. Acum insa, nemaifiind in productie, va puteti bucura de machete.

Pentru a obtine un finisaj bun pe o masina  la scara 1/24, trebuie sa grunduiti, sa slefuiti, sa lacuiti si sa lustruiti. Cu experienta la indemana, puteti face toate acestea la masa din sufragerie, fara a fi nevoie sa demontati masina familiei. Aplicati corect vopseaua unui model de masina si in curand va veti mari increderea. Desigur, nu veti putea vedea detaliile minuscule, dar pentru o prezentare generala a modului in care functioneaza o masina, a modului in care este ambalata, daca doriti, nu puteti sa o faceti mai bine decat cu un kit de model. La urma urmei, construiti o masina. 

Cele mai multe modele de machete auto sunt realizate exact in acelasi mod ca o masina adevarata, asa ca, atunci cand asamblati una, veti vedea unde merge suportul, cum se potriveste motorul, cum functioneaza directia. Va fi distractiv si educational, asa ca este inutil sa spunem ca este un mod grozav pentru a face copiii sa se implice. Puteti cumpara o macheta pentru aproape orice masina, asa ca iata, puteti detine si construi masina visurilor voastre.  

Vreti un anumit stil de roata? O puteti crea. Doriti ca masina sa aiba o culoare ciudata si minunata? Singura limita este raftul de vopsea de la magazinul cu machete. Vreti sa montati un motor dintr-o alta masina? Nu este imposibil. Este nevoie doar de putin lipici! La fel ca masinile reale, masinile macheta beneficiaza de o multime de surse unde sa obtineti sfaturi si inspiratie. 

Aceste modele de inalta calitate sunt reproduceri perfecte ale gamei de vehicule  si prezinta detalii unice care le fac perfecte atat pentru colectionarii de modele de masini, cat si pentru fanii Aro. Majoritatea modelelor noastre vin in mai multe culori, permitandu-va sa alegeti modelul perfect pentru a va imbunatati colectia. Cu modelele   uimitoare, va puteti prezenta dragostea pentru masinile clasice Aro si puteti detine o mica parte din istoria automobilismului.

Nu numai atat, puteti afisa produsul finit pe un raft, ceea ce este destul de fantastic. In plus, daca te plictisesti de ea, puteti sa o demontati pe toata. Gama de machete auto de la magazinulcolectionarului.ro este vasta si ofera ceva pentru fiecare colectionar!

Articolul Machete interesante cu masini istorice si moderne (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link