Furt grosolan intr-o farmacie din Ploiesti

[ad_1]

Vă miră că se întâmplă așa ceva în Ploiești, acolo unde vandalismul, scandalurile, accidentele și neregulile de tot soiul sunt… „LA ORDINEA ZILEI”?!

După faptă și… răsplată: un bărbat de 30 de ani din Ploiești este cercetat penal pentru furt, după ce a sustras suma de 1.850 de lei dintr-un portofel pierdut de o femeie într-o farmacie.

Referitorla acest caz, reprezentanții IPJ Prahova au transmis:

„După aproximativ o jumătate de oră, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că și-ar fi pierdut portofelul în timp ce se afla la cumpărături în zona de Nord a municipiului Ploiești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată de apelantă, din verificări reieșind faptul că, în timp ce se afla în incinta unei farmacii, în momentul în care a băgat portofelul în geantă după achitarea cumpărăturilor, acesta a căzut pe podea fără ca ea să realizeze la acel moment, părăsind magazinul.

Ulterior, la constatarea lipsei portofelului, femeia s-a reîntors în unitate, găsindu-l fără suma de 1.850 de lei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată la scurt timp, ca fiind un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiu, asupra sa fiind găsită suma în cauză.

Din fericire, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

Articolul  Furt grosolan intr-o farmacie din Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link