Cum se calculează termenii de rulaj la cazinouri? (P)

[ad_1]

Dacă nu știai deja, rulajul și condițiile de rulaj în general reprezintă un subiect foarte important atât pentru cazinourile online, dar și pentru jucători. Toate categoriile de jocuri sunt afectate de promoții și oferte, deci având în vedere că ofertele sunt însoțite în majoritatea timpului de condiții de rulaj, trebuie să punem la punct un ghid sau cel puțin un articol informațional în care să explicăm cum se calculează termenii unei condiții de rulaj în cazinourile online și ce trebuie să știm despre aceste acțiuni și cum se ajunge de la o promoție cu avantaje pentru jucători, la o condiție de rulaj.

Ce înseamnă rulaj?

Termenii de rulaj sau condițiile de rulaj pot fi diferite de la un caz la altul, iar de fiecare datâ când te vei întâlni cu obligativitatea de a realiza o serie de astfel de condiții, trebuie să te gândești că nu ai cum să eviți îndeplinirea unei asemenea condiții. Dacă rulajul este menționat în regulamentul unui bonus Superbet, probabil câteva lucruri sunt condiționate de îndeplinirea acestui rulaj. Deși rulajul apare mereu ca fiind obligatoriu, nu trebuie ca acest aspect să te facă să simți strâmtorat sau sub presiune. la fel ca orice altă condiție, rulajul face și el parte din mecanismul de promoție. Rulajul are și el câteva obiective ce trebuie îndeplinite în numele cazinourilor online.

Primul obiectiv la care ne putem gândi este imersiunea, adică introducerea jucătorilor în fenomenul de gambling și platforma operatorului pentru ca acesta să poată experimenta mai multe servicii sau laturi ale platformei operatorului care guvernează serviciile de gambling. Astfel, jucătorul care va revendica un bonus sau o promoție trebuie să petreacă ceva mai mult timp pe platforma operatorului înainte de a putea debloca posibilitatea retrageri câștigurilor.

De obicei, aceste condiții de rulaj sunt mereu prezente în cazul promoțiilor și bonusurilor gratuite oferite fără condiții de depunere și oferite pentru înregistrarea conturilor noi. Majoritatea jucătorilor care beneficiază de aceste bonusuri, se întâlnesc pentru prima dată cu o condiție de rulaj, iar acest lucru poate fi intimidant.

Rulajul poate fi diferit de la un bonus la altul, în timp ce gradul de dificultate pentru îndeplinirea acestuia poate fi și el mai mult sau mai puțin diferit. Unele cerințe de rulaj pot fi prezente doar la bonusurile care îți oferă rotiri gratuite în timp ce alte cerințe de rulaj pot fi valabile doar pentru promoțiile unde primești bani cash. Indiferent de natura bonusului, rulajul este de cele mai multe ori, obligatoriu. Este foarte important să știi cum să calculezi acest rulaj deoarece va trebui să fii atent la cum trebuie îndeplinite condițiile. Așadar, iată cum poți să calculezi cerințele de rulaj pentru tine și promoțiile pe care le revendici.

Cum să calculezi termenii de rulaj pentru tine

Pentru a calcula cerințele de rulaj și câți bani este nevoie să rulezi, trebuie să ai acces la informațiile fiecărui bonus sau a fiecărei promoții. Regulamentul sau termenii și condițiile unui bonus sunt secțiuni separate ce pot fi verificate oricând în pagina operatorului. Acestea sunt publice și pot fi vizualizate de către fiecare jucător. Imediat ce ai identificat informațiile care te ajută să calculezi, poți trece la calcul. Avem și un ghid de calcul pregătit pentru tine. Dacă vrei să faci singur toată matematica unui bonus, urmează instrucțiunile de mai jos:

Dacă dintr-un bonus de bun venit, ai reușit să generezi 500 RON în câștiguri, trebuie să fii atent la cât de mult trebuie să rulezi această sumă înaintea de a putea să retragi în contul propriu. Dacă cerința de rulaj este de 20x, câștigul de 500 RON trebuie rulat de 20 de ori pentru a debloca accesul la funcția de retragere.

Acest lucru înseamnă că trebuie să te joci sau să pariezi suma de 500×20 = 10.000 RON la jocurile eligibile din platformă pentru a putea apoi retrage tot câștigul obținut la final doar din acest bonus. Dacă cifrele vor fi diferite, calculul va fi și el diferit în funcție de cerințele de rulaj impuse de operatorul care oferă bonusul.

Dacă cerințele sunt doar de 10x, iar câștigul obținut din bonus este de 100 RON, calculul este 10×100, adică 1000 RON ce vor trebui rulați. De cele mai multe ori, rulajul se realizează destul de repede fără ca jucătorul să realizeze. Dacă activitatea acestuia este una constantă, rulajul se va realiza direct din activitatea de pariere a acestuia.

Concluzie

Condițiile de rulaj fac parte din categoria de termeni și condiții care în mod frecvent sunt obligatorii pentru jucătorii care participă la anumite promoții, concursuri și bonusuri. Să calculezi suma ce trebuie rulată nu este deloc complicat, dar este cu atât mai mult important faptul că atenția la detalii contează. Citește cu atenție regulamentul și condițiile ce trebuie îndeplinite, dar și de câte ori trebuie rulată suma oferită.

Articolul Cum se calculează termenii de rulaj la cazinouri? (P) apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link