Cum să începi să joci la cazino fără să riști să pierzi sume mari, dacă ești începător?

Jocurile de cazino sunt foarte atractive pentru multă lume, însă pot fi extrem de periculoase pentru începători care nu stăpânesc strategiile foarte bine. Astfel că am creat o lista cu sfaturi pe care jucătorii începători le pot aplica pentru a deveni mai buni și pentru a nu risca să piardă sume generoase de bani din lipsă de experiență practică. 

Vezi aici cum poți căpăta experiență fără să riști să pierzi sume mari de bani dacă ești începător la jocurile de noroc:

Studiază bine regulile și caută trucuri

Înainte de orice trebuie să cauți toate regulile jocurilor de care ești interesat. Internetul îți pune la dispoziție multe informații, trebuie doar să stai să le selectezi pe cele corecte și să încerci să reții cât mai bine tot ce citești. Eventual poți încerca și niște jocuri de probă, dar este recomandat să încerci unele fără miză, pentru a descoperi ce ți se potrivește și cum poți aplica toată teoria citită în practică – vezi aici rotiri gratuite fără depunere pe Deluxe Casino Bonus.

Mergi prima data să te uiți doar

O altă sugestie utilă ar fi să mergi o dată într-un cazino cu niște prieteni sau singur, după cum preferi, și doar să asiști la jocuri. Vezi care sunt strategiile pe care le folosesc ceilalți, care e atmosfera și ce te atrage mai mult din ceea ce vezi. Dacă nu te încântă varianta de a merge fizic, ai posibilitatea de a urmări stream-uri online ale altor jucători, pentru a vedea cum funcționează aceste jocuri în regim online. 

Ia-ți un mentor

Cum poți învăța ceva mai bine decât de la cineva care știe deja și are experiență? Ia-ți un mentor care să te ajute să înveți mai rapid și mai ușor. El îți poate arăta diverse trucuri pe care le folosește și poate merge cu tine la primele ture pentru a te ghida de la spate și pentru a te susține. Caută pe cineva din această comunitate dispus să dea mai departe secretele sale prețioase și să te învețe tot ce ai nevoie pentru a deveni la rândul tău un jucător bun și valoros. 

Exersează cât mai mult 

Dacă ești la început încearcă să exersezi pe cât de mult posibil, intră în jocuri cu mize foarte mici sau fără mize financiare, pentru a-ți face mâna. Doar după ar fi indicat să te aventurezi în partide cu jucători experimentați, ca să ai totuși o expertiză în spate și să poți face față nivelului la care sunt ei. Iar dacă se întâmplă să ai noroc în primele dăți, asta nu îți garantează câștigul mereu și nu înseamnă că ești pregătit să sari peste câteva niveluri și să joci direct în ligile mari. Prudența trebuie să fie cel mai bun prieten al tău atunci când ești începător.

Așadar, acestea au fost sugestiile noastre pentru începători – învață regulile, observă strategiilor altor jucători, caută un mentor și exersează pe cât posibil, fără mize mari în joc. Doar așa vei putea să joci responsabil și nu vei risca să pierzi aiurea sume mari din lipsa de experiență. 

Sursă foto: unsplash.com