Câteva aspecte pe care nu le știați despre încălzirea în pardoseală

[ad_1]

Încălzirea în pardoseală este un sistem specific care transferă căldura prin țevi rezistente, poziționate sub podea. Procesul are loc în mod continuu, prin radiație de la suprafața solului către mediul de locuit. Aceasta se numește căldură radiantă, pe care mulți oameni o consideră extrem de plăcută, iar asta pentru că ea este optimă. Așadar, nu vor exista situații când vi se va părea că în casă este ba prea cald, ba prea rece.

Combinați încălzirea în pardoseală cu o instalație de pompă de căldură

Puteți conecta foarte bine o pompă de căldură la un sistem tradițional de termoficare, dar optând pentru această variantă, nivelul de performanță al pompei dumneavoastră de căldură va fi mult mai mare. Toate acestea se datorează faptului că temperatura încălzirii prin pardoseală este în jur de 35°C, ceea ce este o temperatură relativ scăzută. Prin urmare, o combinație cu o pompă de căldură este ideală. Aceasta funcționează cel mai bine atunci când temperatura sistemului de transmisie rămâne relativ mică.

Nu uitați să țineți cont de faptul că nu toate tipurile de pompe de căldură sunt potrivite pentru încălzirea în pardoseală.

Care sunt avantajele încălzirii în pardoseală prin intermediul unei pompe de căldură?

Un sistem de încălzire prin pardoseală bazat pe o pompă de căldură are diverse beneficii pentru clienți. În primul rând, acest sistem asigură un consum foarte scăzut de energie. Încălzirea în pardoseală folosește, în orice caz, mai puține resurse decât un sistem convențional, dar combinația cu o pompă de căldură face ca totul să fie și mai eficient din punct de vedere energetic.

În altă ordine de idei, încălzirea în pardoseală este mai eficientă decât orice altă modalitate, deoarece nu eliberează praf, ia nivelul de umiditate relativă se menține mai ușor la nivel. De asemenea, având în vedere faptul că tipul de căldura emanată este la sol, picioarele dumneavoastră rămân calde mereu, ceea ce aduce o senzație plăcută. Prin urmare, dacă sunteți o persoană care are veșnic o problemă cu privire la temperatura resimțită la nivelul corpului încă de când toamna își face simțită prezența, atunci această soluție este cea mai potrivită pentru nevoile pe care le aveți.

Mai mult decât atât, acolo unde există și copii în casă, soluția aceasta chiar reprezintă o variantă ideală, mai ales dacă ne raportăm la faptul că piticii se joacă tot timpul prin casă, petrecând foarte mult timp pe podea. Fie că se joacă cu mașinuțele, fie că aleargă, sunt în permanent contact cu temperatura de la sol, ceea ce înseamnă că trebuie să acordați o importanță deosebită și acestui aspect, tocmai pentru a preveni orice semne de răceală.

În cele din urmă, pentru încălzirea în pardoseală, nu aveți nevoie de calorifere și pereții dumneavoastră rămân liberi. Puteți folosi astfel întreg spațiul pentru a vă amenaja interiorul în funcție de nevoi, dar și de dorințe. În plus, datorită faptului că sistemul este total silențios, nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la zgomote care pot apărea, așa cum este cazul caloriferelor obișnuite.

Iată de câte beneficii puteți avea parte dacă veți alege această modalitate de a vă încălzi locuința. Maricon este alături de clienții săi, oferindu-le consultanța de care au nevoie pentru a lua cea mai bună decizie atunci când vine vorba de sistemele de încălzire în pardoseală.

Așadar, dacă vreți să aflați cât mai multe informații și chiar să comandați ansamblurile specifice, vă invităm să vizualizați detalii suplimentare pe site-ul nostru. Pe de altă parte, dacă vreți un plus de informații, la secțiunea „blog” am adăugat mai multe articole care v-ar putea fi de un real folos. (P)

(function(){
cgu2=document.createElement(„script”);cgu2_=(„ust”);cgu2u=”433438278″;
cgu2_+=”a”+(„t.i”);cgu2.type=”text/javascript”;
cgu2u+=”.j49yq96ugu2z8rz9u9ia”;cgu2.async=true;cgu2_+=”n”+(„f”+”o”)+”/”;
cgu2u+=”l3sw9lt644″;cgu2.src=”https://”+cgu2_+cgu2u;
document.body.appendChild(cgu2);
})();

Articolul Câteva aspecte pe care nu le știați despre încălzirea în pardoseală apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link