Bucură-te de tinerețe cât mai mult timp cu Go Vita (P)

[ad_1]

Colagenul este un termen des folosit în industria de frumusețe, fiind cunoscut ca elixirul tinereții. Este responsabil de elasticitatea și fermitatea pielii, ținând la distanță semnele îmbătrânirii. Cu toate acestea, îndeplinește multiple funcții și în ceea ce privește sănătatea generală a organismului; o cantitate cu mult sub nivelul optim având semne negative imediate. De aceea, pentru a-l păstra în limite normale, specialiștii recomandă să începi cure cu suplimente pentru colagen cât mai timpuriu, înainte ca producția naturală să scadă drastic.

Ce este colagenul și ce rol are pentru organism?

Considerată a fi proteină esențială pentru corp și sănătate prezentă în cantități însemnate, colagenul este produs în mod natural de organism, însă odată cu înaintarea în vârstă, nivelul său scade și este necesar să găsești surse suplimentare exterioare. Rolul principal pe care îl îndeplinește este acela de a ține totul împreună. Mai exact, colagenul este acea substanță care asigură conexiunea între țesuturi, de la oase, la mușchi, piele și nu numai. La nivel structural, colagenul înseamnă rezistență pentru piele, păr, unghii, oase și toate celelalte țesuturi din corp, generând longevitate, putere, flexibilitate și sănătate pe parcursul întregii vieți.

Principalele beneficii ale colagenului

Sănătatea și frumusețea pielii este principalul aspect care evidențiază importanța prezenței acestei proteine în organism. Peste 75% din structura acesteia este menținută și susținută de colagen, elasticitatea fiind țintită în primul rând, dar inclusiv hidratarea și fermitatea sunt direct influențate.

Lubrifierea articulațiilor este o altă funcție care depinde în mod direct de cantitatea de colagen produsă și stocată. În timp, acestea devin rigide și lipsite de flexibilitate, ceea ce conduce în mod direct la dureri specifice. Suplimentarea cantității de colagen este una dintre soluțiile ideale prin care se poate evita acest lucru, susținând mobilitatea întregului corp.

De asemenea, rezistența și sănătatea oaselor sunt determinate de cantitatea acestei proteine de la nivelul lor. Aceasta ajută la evitarea creșterii în densitate a țesutului, făcându-l mai puțin fragil și predispus fracturilor. În plus, colagenul stimulează vindecarea și repararea în cazul unor accidente, intervenții sau afecțiuni aferente.

Când este necesar să începi administrarea suplimentelor cu colagen?

Deși după cum bine știm, colagenul este o proteină pe care corpul nostru o sintetizează în mod natural, pentru a evita carențele este important să începem să suplimentăm cantitatea. Cu alte cuvinte, administrarea de suplimente ar trebui să înceapă înainte ca producția naturală să încetinească, astfel încât să ne asigurăm depozite însemnate care să facă față tuturor funcțiilor în care acesta este necesar.

Cumpără suplimente cu colagen de la Go Vita

Alege variante eficiente și testate în numărate rânduri pentru a avea garanția rezultatelor scontate. În oferta Go Vita vei găsi colagen în nenumărate forme și concentrații, astfel încât să îți fie ușor să găsești varianta ideală pentru nevoile tale. Optează pentru colagen pastile dacă vrei să acționezi de la interior către exterior în fortificarea și susținerea țesuturilor. În schimb, dacă nu ești adeptul administrării de capsule, le poți înlocui cu pulbere de colagen care face asimilarea mai rapidă și consumul mai facil. În aceeași idee, pentru rezultate cât mai rapide și vizibile, alege să stimulezi producția și de la exterior prin produse care se aplică local pe zona vizată. Creme, seruri, lacuri și alte produse de acest tip care vizează sănătatea pielii, părului sau a unghiilor sunt o metodă rapidă de a suplimenta nivelul proteinei din aceste țesuturi și pe toate le găsești în diverse variante pe rafturile online Go Vita. Prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel că oricine poate începe să se concentreze mai mult pe sănătate.

Cu Go Vita sănătatea înseamnă frumusețe!

Articolul Bucură-te de tinerețe cât mai mult timp cu Go Vita (P) apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link