Black Friday te ajută să îți sporești starea de bine (P)

[ad_1]

Ziua cu cele mai mari reduceri din an, cunoscută la noi în țară ca Black Friday sau Vinerea Neagră, a ajuns la un nivel ridicat de popularitate, astfel că un studiu realizat în 2021 de către Kantar România evidenția faptul că 9 din 10 români declarau că au auzit de această zi.

La prima ediție a campaniei, care a fost introdusă în România în anul 2011, focusul principal a fost pe vânzarea produselor electronice. Astăzi, vedem cum febra reducerilor s-a extins și comercianți din toate domeniile oferă prețuri mici la produse în această perioadă. Totodată, Black Friday România vine cu oferte și la servicii medicale sau la produse de îngrijire personală, astfel că perioada devine una excelentă pentru a investi în starea ta de bine.

Când are loc Black Friday România?

În România, data oficială la care are loc Black Friday poate diferi în funcție de decizia fiecărui magazin. Deși la nivel internațional reducerile țin o singură zi, la fel cum spune și denumirea, extinderea campaniei la mai mult zile sau chiar săptămâni a devenit o practică din ce în ce mai utilizată pentru comercianți. Totuși, data la care sunt anunțate reducerile cele mai mari din acest an este 11 noiembrie 2022.

Ce produse sanitare poți găsi la reducere de Black Friday?

Anul trecut, reducerile de Black Friday au venit cu sute de vânzări la servicii medicale și ne așteptăm ca acest pas să fie unul promițător și pentru anul acesta, când vor fi cu siguranță mai multe clinici care se vor alătura evenimentului cu cele mai mari reduceri din an. Totodată, mai multe magazine cu produse de îngrijire au anunțat că vor participa la Black Friday, produsele din această categorie fiind printre cele mai vândute.

În ceea ce privește serviciile medicale și produsele sanitare pe care le poți găsi la reducere în perioada de Black Friday, acestea sunt dintre cele mai diverse:

  • servicii medicale generale de consultații, analize și tratament;
  • servicii de medicină dentară;
  • servicii pentru îmbunătățirea condiției fizice de tipul abonamentelor reduse la săli de fitness sau pentru alte sporturi;
  • suplimente alimentare care nu au nevoie de prescripție medicală;
  • uleiuri esențiale și alte produse pentru aromaterapie;
  • produse pentru igienizarea locuinței și a spațiilor de lucru.

Pentru a fi la curent cu toate reducerile din domeniu și pentru a fi pregătit pentru Black Friday, îți recomandăm să urmărești lista magazinelor participante și să adaugi produsele dorite în Coș sau la Favorite, așa încât să poți monitoriza schimbările de preț. Totodată, cel mai bine este să îți faci cont dinainte pe site-uri, iar procesul de comandă în perioada Black Friday va fi unul rapid și simplu.

Articolul Black Friday te ajută să îți sporești starea de bine (P) apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link