Actualitatea pe santierul de la Pasajul Berceni

[ad_1]

A început montarea predalelor la inelul central al pasajului și continuă această operațiune și la rampa de acces dinspre București, dar și la rampa de coborâre/urcare spre și dinspre comuna Berceni.

Irinel Ionel Scrioșteanu- secretar de stat în Ministerul Transorturilor a inspectat șantierul și precizează că montarea predalelor se realizează atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții.

*A început montajul parapetelor de tip New Jersey pe zona de delimitare a Centurii București de zona pilelor pasajului, spre Popeşti-Leordeni.

*Se lucrează la așternerea balastului pe rampa de coborâre/urcare spre și dinspre comuna Berceni, pe rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni, pe rampa de coborâre spre Popești-Leordeni și pe rampa de coborâre spre Jilava.

*Se lucrează la turnarea grinzilor de trotuar pe rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni și pe rampa de coborâre spre Jilava.

*Se lucrează la turnarea binderului pe zona de lărgire la 4 benzi a Centurii București spre Jilava.

*Se execută lucrări de stabilizare în situ și fundație de balast pe DJ 401, comuna Berceni.

*Continuă montarea lisei prefabricate pe toate zonele pasajului.

*Continuă executarea umpluturilor armate la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București, care este finalizată în proporție de 80%.

*Continuă executarea lucrărilor de drum pe zona comunei Berceni și pe partea dinspre București.

 *Continuă executarea lucrărilor de iluminat public pe toată zona pasajului.

 *Continuă realizarea canalizării pluviale, necesară preluării apei din zona pasajului.

„Chiar dacă furnizorii de materiale prefabricate au întârziat livrarea acestora în șantier, ducându-l într-o zonă critică din punct de vedere al termenului de finalizare, facem toate eforturile, împreună cu antreprenorul, ca darea în trafic a pasajului să nu depăşească luna decembrie a acestui an”.

Articolul Actualitatea pe santierul de la Pasajul Berceni apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link